KRAJ LJUBAVI

Jelena i Janko Popović Volarić više ne žive zajedno

Jelena i Janko Popović Volarić nakon pet godina zajedničkog života odlučili su da je najbolje da svatko krene svojim putem. Iz zajedničkog stana navodno se iselio Janko, a razlog razdvajanju nije treća osoba nego njihovi privatni problemi.

– Nakon pet godina zajedničkog života, unatoč velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno utjecale na naš odnos. Odlučili smo se odvojiti i živjeti na različitim adresama – komentirala Jelena Popović Volarić je za časopis Story.

Vijest kako poznati par više ne stanuje zajedno proširila se početkom ove godine, no tada je razlog razdvojenog života bio praktične prirode – promjena parketa u stanu. Da u njihovom braku postoje bolji i loši dani iskreno su priznavali oboje, osobito Jelena koja je o svojim emocionalnim dilemama često pisala u kolumnama. No, sva su se previranja u skladnom braku Jelene i Janka činila tek kao sitne nesuglasice dvoje ljudi koji žive brzim tempom i puno rade, a ne kao privatni problemi, koje scenaristica Larinog izbora sada navodi kao razlog razdvajanja.

-Suprug i ja od početka smo veze navikli na to da jedno od nas puno radi i izbiva od kuće. Tim smo tempom prohodali i tako smo nastavili u braku. Onaj tko je kod kuće obavlja svakodnevne poslove nužne za život. Ne cvilimo zbog toga jer kad smo zajedno onda smo vrlo intenzivni – rekla je Jelena u razgovoru za Gloriju u povodu objavljivanja knjige njezinig kolumni Tatine curice.

Foto: Nina Đurđević/Cropix

Linker
19. travanj 2024 05:29