INTIMNE PRIČE

Jelena Perčin i Antonija Stupar Jurkin isprobavale donje rublje

U shopping centru Kvaternik Plaza sinoć je održan ekskluzivan showroom donjeg rublja La Perla, a priliku da prve isprobaju najljepše komade nisu propustile manekenka Adrijana Dejanović , voditeljica Antonija Stupar Jurkin , pjevačica Pamela Ramljak i glumica Jelena Perčin . Radi se o liniji koju je za taj brend dizajnirao velikan visoke mode, Jean Paul Gaultier .

Antonija Stupar Jurkin odmah se zaljubila u crni čipkasti kompletić, a Adrijani Dejanović jako se svidjelo sivo svilenkasto donje rublje.

– Volim se osjećati sexy, a crna čipka mi je omiljena. Uvjerena sam da svaka žena mora imati donje rublje za “posebne prilike”, a kad sam ja u pitanju, jednako su važni i dizajn i kvaliteta – rekla je Antonija.

– Svaka žena voli sexy donji veš. Ipak, ja preferiram komade koji jesu sexy, ali u isto vrijeme moraju biti ženstveni i elegantni. Golotinja radi golotinje mi se ne sviđa – dodala je Pamela Ramljak.

Adrijani Dejanović odmah su za oko zapeli komadi od crne čipke jer crna je boja u kojoj se osjeća najudobnije, dok se glumica Jelena Perčin oduševila kupaćim kostimima La Perle.

– Ni sama ne znam koliko kupaćih kostima imam doma, ali uvijek mi nekako fali još jedan. Slaba sam na njih, totalno, imam cijelu paletu boja i oblika. Jedino mi je važno pronaći gornji dio koji mi dobro stoji. Treba to napuniti nečime – rekla je Jelena, uvijek spremna na šalu.

Linker
14. travanj 2024 16:17