BRAČNI IZLAZAK

Jelena Popović Volarić - nova frizura, stari muž

Dok je pjevačica Nina Badrić na sinoćnjem Gibonnijevom koncertu obznanila javnosti kako se pomirila sa suprugom Bernardom Krasnićem, spisateljica Jelena Popović Volarić nije pokazala veliku ljubavnu promjenu već – novu frizuru. Kolumnistica Jutarnjeg lista, koja je u zagrebačku dvoranu Dražen Petrović došla u društvu supruga Janka Popovića Volarića , svoju poludugu, stepenastu frizuru zamijenila je trendi bobom s nešto dužim šiškama.

Jelena i Janko svoju su dvogodišnju vezu okrunili brakom u prosincu prošle godine. Iako je, kako sami priznaju, to za njih bio veliki korak, zadovoljni su životnom promjenom te i dalje uživaju u idiličnim ljubavnim danima.

– Slijepljeni smo jedno uz drugo svaki dan sve više i oboje smo se nekako smirili. Nismo sad baš najdosadniji par na svijetu, ali se trudimo biti. Gospođa tvrdi da joj brak nije donio nikakvu promjenu, osim prokleto dugačkog potpisa, a ja se osjećam dosta drukčije. Nisam mislio da ću se ženiti pa mi se tog popodneva u glavi promijenilo puno stvari – izjavio je Janko Popović Volarić za Jutarnji list.

Barbara Ivezić

Linker
25. travanj 2024 08:37