Saša Burić
JESENSKO RUHO

Jelena Rozga: Ne nosim samo haljinice i štikle

Popularna Splićanka spremna je za ulazak u studio i rad na pjesmama za novi album, a jesensku je garderobu već obnovila: kratkim kožnatim hlačicama, gustim tajicama, ugodnim vestama, traper-košuljama i neizostavnim cipelama s visokom potpeticom, koje njene sugrađanke odmila nazivaju – Rozgine štikle

Crne gležnjače s visokom potpeticom, guste tajice, kratke kožnate hlače i košulja od trapera – to će ove jeseni biti jedna od top odjevnih kombinacija pjevačice Jelene Rozge (36). Nakon što je dvije godine ‘zveckala’ Bižuterijom po klubovima u zemlji i susjednim državama, popularna Splićanka spremna je za ulazak u studio i rad na novim pjesmama.

Vlasnica najljepših nogu među domaćim ljepoticama, prema nekim anketama, ne kani se tako brzo oprostiti i od ultrakratkih kombinacija te ubojito visokih štikli – svog zaštitnog znaka na nastupima. Za sive dane pripremila je još i kardigane, lepršave bluze, široke traperice te slične trendi ‘klasike’ u kojima se najugodnije osjeća dok šeta Marjanom, uživa u restoranu Petra Graše ili se igra sa svojim ljubimcem, jorkširskim terijerom Ringom.

– Iako se stječe dojam da nosim samo kratke haljinice i štikle, privatno sam često u balerinkama i čizmama s ravnom potpeticom, a hlače muškog kroja smatram vrlo seksi komadom. Da sam jesenski tip, otkriva i moja garderoba u kojoj dominiraju boje prirode – od vunenih haljina, kratkih kožnatih hlača, bluza, jakni od tvida… – opisuje Rozga jesen u svom ormaru te dodaje kako joj je jako simpatično što Splićanke vrtoglavo visoke potpetice zovu ‘Rozgine štikle’.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćeni dio teksta – sve modnim i stilskim planovima Jelene Rozge te njezinim ritualima njege i uljepšavanja te kako se opušta potražite u posebnom, jesenskom izdanju Glorije IN koje za samo 9, 90 kuna donosi sve modne trendove za ovu sezonu – maskirne i cvjetne printeve, kožnate haljine, tartan uzorak i velike broševe, hit frizure i boje za kosu, savjete za njegu i šminkanje, najukusnije jesenske recepte, 70 najljepših cipela i torbica i još mnogo savjeta i inspiracije za hladnije dane.

Linker
23. travanj 2024 22:34