NEMA SVAĐANJA

Jennifer Aniston: Dosta mi je priča o ljubavnom trokutu s Brangelinom

Prošlo je više od šest godina od njenog razvoda s Bradom Pittom (48), no Jennifer Aniston (42) još uvijek se suočava s pitanjima i natpisima o ljubavnom trokutu i svađi s Angelinom Jolie (36) oko bivšeg supruga. No, čini se da je bivšoj ‘Prijateljici’ sve to već dozlogrdilo te je u intervjuu za američki magazin InStyle napokon progovorila o brojnim spekulacijama i glasinama vezane uz nju i Brangelinu.

Kada su je pitali što je najveće medijsko nagađanje vezano uz njen privatni život, odgovorila je:

– Mislim da je to ljubavni trokut s mojim bivšim mužem – tu uvijek postoje neke svađe. Konstantno. To je priča za naslovnice koja ne nestaje, ali očito se radi o tome da nekima donosi novac. Nema nikakve veze sa stvarnošću.

Jennifer je istaknula da njena veza s glumcem Justinom Therouxom (40) izuzetno jaka i da je našla ‘radosno i mirno’ mjesto u svom životu. Par je u vezi od svibnja prošle godine, a u javnosti se rijetko mogu vidjeti jedan bez drugoga. Dakako, otkrila je i što joj se najviše sviđa kod njenog dečka.

– Prije svega, ima sjajan stil – vrlo je specifičan i to je oduvijek bio njegov stil. Je li utjecao na moj? Ne, ali znam što ljudi govore. ‘O, pogledajte, odjevaju se isto.’ A ja razmišljam o tome da to nije istina jer tu jaknu imam već tri godine!

– Osjećam se seksi u svojim trapericama i dečkovoj majici – govori o tome u čemu se osjeća najsenzualnije.

Iako je već zakoračila u 40-e, glumica se može pohvaliti figurom na kojoj bi joj i puno mlađe djevojke pozavidjele, no ipak je iznenađuje činjenica da stari.

– Znate zbog čega se osjećam starijom? Kada vidim djevojke koje su 20-godišnjakinje ili nove glumice te pomislim ‘Nismo li otprilike istih godina?’ Jednostavno izgubite perspektivu. Ili vam ponude ulogu žene koja ima 17-godišnje dijete. Pomislim da nisam dovoljno stara da imam 17-godišnjaka, a onda shvatim da ipak jesam.

Glumica je nedavno snimila svoj novi film ‘Wanderlust’ o paru koji je živio na Manhattanu, a kada su se oboje suočili s otkazom, odlaze živjeti u ruralnu komunu u kojoj vlada slobodna ljubav. Jennifer je rekla da joj je filmska ekipa bila poput ‘obitelji’, a budući da u filmu glumi s Justinom Therouxom, snimanje je opisala kao ‘jedno od najidealnijih filmskih iskustava koje sam ikad imala’.

Linker
26. travanj 2024 00:52