MUŠKARCI ODABRALI

Jennifer Aniston je najseksipilnija žena svih vremena

Jennifer Aniston proglašena je najseksipilnijom ženom svih vremena prema anketi koju je proveo časopis Men’s Health među svojim brojnim čitateljima. Ovom laskavom titulom 42-godišnja glumica porazila je brojne seks-simbole prošlosti i današnjice, uključujući i ženu koja joj je preotela supruga, Angelinu Jolie koja je zauzela tek deset mjesto.

– Duhovitost je seksi, a Jennifer Aniston je duhovita – stoji na stranici ovog muškog magazina.

Tim povodom lijepa ‘prijateljica’ otkrila je da je za nju najatraktivnija žena svih vremena američka fenistkinja, novinarka i aktivistica Gloria Steinem, koja je bila jedna od važnijih figura ženskog pokreta 1960-ih i 70-ih.

– Najseksipilnija stvar kod muškarca – osim mišića – je njegova sposobnost da me nasmijava, da je suosjećajan, drag i da nema preveliki ego – dodala je bivša supruga Brada Pitta (47).

Na listi od 100 najseksipilnijih žena svih vremena prvih deset mjesta zauzele su: 1. Jennifer Aniston 2. Raquel Welch 3. Marilyn Monroe 4. Britney Spears 5. Madonna 6. Ursula Andress 7. Bettie Page 8. Pamela Anderson 9. Jane Fonda 10. Angelina Jolie

Linker
25. travanj 2024 01:52