OKRENUTA LJUBAVI

Jennifer Aniston: Najljepša sam u majici svoga dečka

Američka glumica, redateljica i producentica Jennifer Aniston (43) i u petom je desetljeću života lijepa i simpatična kao na snimanju “Prijatelja” prije mnogo godina. Djelić zasluge za to zacijelo nosi i njezin dečko Justin Theroux (40) s kojim je krajem veljače proslavila otkrivanje svoje zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih. Zaslužila ju je ne samo kao Rachel, nego i brojnim romantičnim i komičnim pojavama u filmovima poput “Ona je prava”, “Kako dobiti nogu”, “Dobra djevojka”, “Prijateljice pune love”, “Prekid”, “Moja lažna žena”, “Kako se riješiti šefa” i drugima.

Nakon profesionalnih uspjeha, Jennifer se ove godine planira više posvetiti privatnom životu, koji joj je u prošlosti i zadavao najviše briga.

– Želimo se češće viđati s prijateljima i više putovati – kaže popularna Jen za magazin InStyle.

Jennifer i Justin upoznali su se prošloga svibnja na snimanju filma “Wanderlust” koji je u američka kina stigao prošloga mjeseca. Jennifer u “Wanderlustu” igra bolju polovicu bračnoga para koji u komuni Georgije traži bijeg od modernog društva.

– Raditi na tome filmu bilo je idilično iskustvo. Proveli smo tri mjeseca zbijajući šale i zabavljajući se na jezeru. Postali smo obitelj – objašnjava Aniston.

U takvoj atmosferi nije ni čudno da se dvoje glumaca povezalo i na intimnoj razini.

– Kada s godinama spoznate sve ono što na partneru ne želite, počinje vam biti jasno što je to do čega vam je doista stalo. Kako starim sve više shvaćam koje su to kvalitete potrebne za ljubav, što mi odgovara i na što se trebam usmjeriti.

Zaokupljena Justinom, Jennifer tvrdi da su napisi kako je u sukobu s bivšim suprugom Bradom Pittom i Angelinom Jolie lažni.

– Mnogo je zabluda o mome životu, a najveća među njima je ona o ljubavnom trokutu s bivšim mužem. Ta priča ne silazi s naslovnica, a nema nikakve veze sa stvarnošću – jasna je Jen.

Ako je i ne brine kolegica zbog koje je ostala bez Brada, to nije slučaj s brojnim anonimnim konkurenticama na čijoj je strani mladost.

– Osjećam se isluženo kada vidim sve te nove dvadesetogodišnjakinje i pomislim “Nismo li otprilike istih godina?”, pa mi onda dođe u glavu da i nismo. Kada vam ponude ulogu majke 17-godišnje cure čini vam se da niste najbolja osoba za nju, no onda shvatite da ipak jeste. Bojite se gubitka perspektive – iskrena je Jennifer, koja ipak tvrdi da u privatnom životu svoje godine ne osjeća, već se i dalje doživljava mladom.

Kao ikona stila, Aniston je uvijek znala odabrati večernju haljinu, ali je češće smatrana ljubiteljicom jednostavne odjeće. I sada joj je, tvrdi, udobnost na prvom mjestu.

– Osjećam se seksi u trapericama i Justinovoj majici, iako nisam potpuno preuzela njegov motoristički stil. Na crvenom tepihu igram na sigurno jer želim da mi bude udobno. Crna kožna i sportska jakna, čizme, šalovi, traperice Rag & Bone i Vince and Generra imaju stalno mjesto u mojoj garderobi. Od dizajnera cijenim Christophera Baileyja iz Burberryja i Toma Forda, čije suknje, jakne i cipele rado nosim – navodi Aniston.

Ipak, s cipelama Toma Forda ima određenih teškoća.

– Još nisam u njima naučila hodati. Pokušala sam. Znam da moram rasteretiti petu, ali za te je cipele potrebna prilična snaga – jada se Jennifer, u čiju garderobu rado zavire i prijateljice.

– Moram priznati da sam ovisna o odjeći i skupljam je poput hrčka. Prijateljice mi često dođu na sir, vino i nabavku odjeće iz mog ormara – objašnjava glumica. Uz takva druženja bit će joj teže skinuti kilograme koje je, kaže, natukla tijekom odvikavanja od cigareta. Žarko ih se želi riješiti, premda joj prijatelji govore da je i dalje vitka kao u danima Rachel Green.

Linker
23. travanj 2024 20:40