JLP
PROIZVODI ZA NJEGU KOSE

Jennifer Aniston: Volim frizirati svoje prijateljice

Posljednjih 15 godina svi govore o kosi slavne glumice koja je proslavila brojne frizure pa danas s razlogom nosi titulu jedne od najnjegovanijih žena iz svijeta poznatih i slavnih.

Jennifer Aniston (46) suvlasnica je linije za njegu kose Living Proof te ima priliku testirati brojne proizvode prije nego uopće izađu na tržište i potom dati svoje kritičko mišljenje.

– Chris i ja dobijemo uzorke otprilike šest mjeseci prije izlaska na tržište pa imamo dovoljno vremena da ih isprobamo i damo povratnu informaciju – izjavila je Jennifer za magazin People i dodala kako sve uspjeva zahvaljujući svom prijatelju i stilistu za kosu Chrisu McMillanu s kojim dijeli vlasništvo nad brendom.

Foto: Instagram

– To je jako zabavan i zanimljiv posao u kojemu se savršeno nadopunjujemo – izjavila je lijepa glumica i dodala kako svoje proizvode rado testira i na prijateljicama – Courteney Cox (50) i svojoj instruktorici joge Mandy Ingber.

– Dopuštaju mi da se igram s njihovim frizurama i kosom. One su mi poput živih Barbika – izjavila je Jennifer i otkrila jedan trik za lijepu i njegovanu kosu.

– Nemojte kosu prati prečesto! Meni je to prije bilo neizvedivo jer sam koristila preparate koji su bili puni ulja i silikona, a oni dodatno maste kosu – rekla je simpatična glumica za kraj i dodala kako biste pomno trebali birati proizvode za njegu kose.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Linker
19. travanj 2024 07:14