Sipa/Cropix
OBITELJ NA PRVOM MJESTU

Jennifer Lawrence puna razumijevanja - Chrisu Martinu djeca su najvažnija

Nakon što su vezi odlučili dati drugu šansu, slavni glumački par poradio je i na svojoj komunikaciji te pronašao kompromise na važnim životnim područjima.

Izvor blizak Jennifer Lawrence (24) i Chrisu Martinu (37) otkrio je da par uživa u drugoj prilici i da se trudi održati svoj ljubavni život.

– Jennifer razumije da su mu djeca na prvom mjestu – izjavio je izvor i dodao kako unatoč gustom rasporedu i mnoštvu različitih projekata, par uspjeva održati kontakt i redovito uživati u međusobnom društvu.

– Ona se također pomirila s činjenicom da je Chris u kontaktu s bivšom suprugom samo zbog djece – nastavio je izvor i otkrio kako par i dalje planira vezu držati u tajnosti i ne izlaziti zajedno u javnost.

Jennifer i Chris fotografirani su neposredno prije Nove godine kako uživaju u zajedničkom društvu i izmjenjuju nježnosti pred nekolicinom svjedoka, a zajednička fotografija vrlo brzo osvanula je i na društvenoj mreži zahvaljujući paparazzo obožavatelju.

Britanski glazbenik, s uskoro i službeno bivšom suprugom Gwyneth Paltrow (42), razlaz je objavio u ožujku 2014., a iz braka s njom ima dvoje maloljetne djece.

Linker
25. travanj 2024 08:20