AFP/Cropix
ODLIČAN VOKAL I PJESMA

Jennifer Lawrence ušla u povijest - našla se pri vrhu Billboardove ljestvice

Taylor Swift, Meghan Trainor i Selena Gomez dobile su ozbiljnu konkurenciju i to poznatu glumicu, oskarovku Jennifer Lawrence (24) koja se našla na samom vrhu Billboardove ljestvice.

Talentirana glumica pokazala je svoje pjevačke sposobnosti u novom nastavku filma Igre gladi: Šojka rugalica 1.dio koji trenutačno igra u kinima te oduševila javnost i kritiku.

Pjesmu The Hanging Tree napisala je Suzanne Collins (52), autorica serije knjiga Igre gladi, a Jennifer ju je otpjevala a capella dok joj se pred kraj pridružio zbor i orkestar.

– Ne volim pjevati pred ljudima. To mi je najveći strah i cijeli dan sam plakala kada sam morala snimati te scene – izjavila je nedavno talentirana glumica koja se nalazi na 12. mjestu prestižne glazbene ljestvice.

Mlada Jennifer tako se našla i na posebnoj listi dobitnika nagrade Oscar koji su ujedno osvanuli na Billboardovoj ljestvici 100 najslušanijih pjesama te se pridružila slavnim imenima: Juliji Andrews, Georgeu Burnsu, Cher, Bingu Crosbyju, Jamieju Foxxu, Anne Hathaway, Jennifer Hudson, Burli Ives, Shirley Jones, Franku Sinatri, Meryl Streep i Barbri Streisand.

Linker
20. travanj 2024 06:55