ZAHVALA ZA PODRŠKU

Jessica Chastain na dodjelu Oscara dolazi s bakom

Jessica Chastain (30) na dodjeli Oscara za razliku od velike većine svojih kolegica neće biti u društvu jačeg spola. Glumica, koja je u kratkom razdoblju slave stečene filmovima “Drvo života”, “U zaklon” i “Tajni život kućnih pomoćnica” za koji je i nominirana u kategoriji sporedne ženske uloge stigla postati i modnom ikonom, na crveni će tepih dovesti pretkinju.

– Na Oscare vodim svoju baku koja će mi biti pratnja cijele večeri. Vrlo je uzbuđena, sređuje si nokte i kosu, a već je izabrala i haljinu. Kad sam joj rekla, počela je plakati – otkrila je Jessica za magazin E Online.

Postoje dobri razlozi što je Jessica svoju prvu priliku za najprestižniju glumačku nagradu odlučila popratiti u društvu bake.

– Ona me kao malo dijete odvela na prvu predstavu i uvijek me podržavala u odabiru karijere – otkriva Jessica, koja još nije odabrala haljinu za veliku večer. Glumica je ranije otkrila i kako je njena baka velika obožavateljica knjige prema kojoj je film “Tajni život kućnih pomoćnica” snimljen te joj je stoga bila i najstroži sudac.

Linker
19. travanj 2024 21:02