PLES SA ZVIJEZDAMA

Jesu li zadovoljni prvim nastupom?

-Nije bilo lako, ali prva emisija je prošla, probio sam led i mislim da će sada sve biti lakše – izjavio je pjevač Bojan Jambrošić nakon svog sinoćnjeg nastupa u Showu “Zvijezde pjevaju”, za koji je, iako veliki favorit prema kladionicama, od žirija dobio razočaravajućih dvadeset bodova.

-Kritike me nisu nimalo obeshrabrile, naprotiv one su mi poticaj. Žiri nam je rekao na čemu trebamo poraditi i dati cu sve od sebe da do sljedece emisije to popravimo. Malo su me iznenadile ocjene žirija jer gledajući nastupe ostalih parova i njihove ocjene mislim da je žiri prema nama bio malo prestrog ali to cu naravno uzeti samo kao poticaj da im u sljedecoj emisiji dam jos vise i jos bolje – izjavio je 25-godišnji Čakovčanin koji je se sa svojom partnericom Martina Bastić već punom parom priprema za idući nastup.

Pored Bojana veliki favorit prema kladionicama je glumica Nera Stipičević . -Jako sam zadovoljna svojim nastupom. Najgori strah mi je bio da ću izgubiti ravnotežu i pasti na plesnom podiju – našalila se 27 –godišnja Makaranka, priznavši da je imala malenu tremu, “al onu pozitinu, koja ti pomaže da sve dobro odradiš”.

Nešto veću tremu imala je sportašica Ivana Brkljačić koja se nije se najbolje snašla na plesnom podiju, pa je unatoč golemom trudu na žiri ostavila mlaki dojam.

– Ovo je bio prvi nastup, kasnije će sve biti bolje – izjavila je bivša bacačica kladiva, dodavši da je cha-cha-cha izrazito zahtjevan ples pa joj je ipak bilo malo teže nego ostalim kandidatima. Zajedno sa svojim plesnim partnerom Markom Hercegom, Ivana je pogledala snimku sinoćnjeg nastupa, uočila greške greške koje će do iduće subote ispraviti.

Iako su mnogi komentirali kako je “trema paralizirala” HTV-ovog urednika Petra Vlahova , on to demantira. – Treme je bilo no ona nije zaslužna za loše ocjene – izjavio je Vlahov, dodavši kako kako mu je nelaskava titula najslabijeg plesača u sinoćnjem showu samo poticaj za dalje.

Linker
19. travanj 2024 22:27