JLP
BILA MU JE NEODOLJIVA

Joe Manganiello progovorio o svojoj vezi sa Sofijom Vergarom

Joe Manganiello (37) nedavno je započeo romantičnu vezu s lijepom glumicom Sofijom Vergarom (42) i priznao kako nije mogao odvojiti pogled s njezine stražnjice prilikom upoznavanja na večeri u Bijeloj kući, neposredno prije nego što je glumica prekinula sa zaručnikom Nickom Loebom.

Nakon što su mediji prozvali markantnog glumca da prokomentira fotografiju na kojoj je uhvaćen kako odmjerava stražnjicu zvijezde TV serije Moderna obitelj, Joe je za E! News izjavio kako joj jednostavno nije mogao odoljeti i skinuti pogled s nje:

– Dajte molim vas! Neću se niti ispričati što sam ju odmjerio. Kako i ne bi? Prekrasna je – izjavio je glumac i dodao kako se odmah zaljubio.

– Nakon nekoliko mjeseci kada smo počeli izlaziti spomenuta fotografija na kojoj ju odmjeravam bila nam je jako smiješna – rekao je Joe i otkrio kako su na večeru prvi puta izašli tek nakon što je Sofia prekinula zaruke.

– Kada smo se upoznali ona je imala zaručnika i mogao sam upasti u ozbiljnu nevolju zbog takvih pogleda – našalio se glumac koji se trenutačno priprema za ulogu u filmu Magic Mike 2 u kojemu će glumiti scene skidanja pa mu Sofia pomaže u uvježbavanju uloge.

Linker
19. travanj 2024 21:10