Sipa/Cropix
ZAŠTITNO LICE BRENDA GIVENCHY

Julia Roberts bez prepoznatljivog osmijeha i bez šminke

Slavna glumica novo je zaštitno lice modnog brenda Givenchy za kolekciju proljeće/ljeto 2015. godine.

Julia Roberts (47) pokazala je svoju prirodnu ljepotu na prvim fotografijama kampanje odjevena u odijelo i bez trunke šminke na licu.

A photo posted by GIVENCHY (@givenchyofficial) on Dec 12, 2014 at 9:57pm PST

Crno-bijele fotografije djelo su Merta Alasa i Marcusa Piggotta, a za zaštitno lice slavnu je glumicu odabrao kreativni direktor poznatog modnog brenda Riccardo Tisci, koji će iduće godine obilježiti 10 godina rada za Givenchy.

– Ona nije zvijezda društvenih mreža. Ona je stvarno prava zvijezda, koju ne viđamo često u medijima. Poštujem je kao ljepoticu i ženu. Jako je inteligentna, vrlo duhovita i odiše samopouzdanjem. Mislio sam da će biti teško jer ona ne radi kampanje i zbog toga me iznenadila kada je pristala – priznao je Riccardo i otkrio da ju je između ostalog odabrao i zato jer je bio veliki obožavatelj filma Lijepa žena.

A photo posted by GIVENCHY (@givenchyofficial) on Dec 12, 2014 at 12:12am PST

Prepoznatljiv osmijeh slavne oskarovke Riccardo nije želio iskoristiti za kampanju jer ju je želio prikazati drugačije od onog kako je ljudi percipiraju, a priznao je da je s Julijom nevjerojatno lako raditi te da im je to bilo najbrže snimanje do sada.

Linker
20. travanj 2024 09:10