/ Ivon-FLX/X17online.com
BEZOBRAZNA ZVIJEZDA

Justin Bieber izvrijeđao obožavateljicu

Justin Bieber ponio se nimalo gospodski prema jednoj djevojci koja je bila na bazenu njegovog hotela. Naime, mladi pjevač izvrijeđao ju je na temelju njezinog izgleda i ponizio pred ostalim gostima.

– Bile su tamo četiri mlade djevojke u bikinijima. Jedna od njih bila je prekrasna djevojka, duge tamne kose i otprilike konfekcijskog broja 44. On je pogledao u nju i rekao joj: ‘što si ti s Havaja ili tako nešto?’. Ona mu je rekla da nije. Nakon toga rekao joj je: ‘Izgledaš kao nasukani kit’. Ona mu je samo kazala: ‘Ozbiljno?’, a on je rekao: ‘Trebala bi se prijaviti za “Biggest Loser”‘. Svi na bazenu čuli su ga kako je toj lijepoj djevojci rekao da izgleda kao nasukani kit. Svi su čuli. Nakon toga nastupila je tišina. A izgledalo je kao da je njegovo osiguranje na to naviklo – ispričala je medijima žena koja je prisustvovala incidentu.

Biebera u posljednje vrijeme prati loš publicitet pa je tako u medije isplivalo njegovo tulumarenje sa striptizetama, eksperimentiranje s drogama i iskorištavanje asistenata.

Linker
24. travanj 2024 20:13