NIJE GOTOVO?

Justin Timberlake i Jessica Biel ponovno su zajedno

Justin Timberlake (30) i Jessica Biel (29) okončali su svoju četverogodišnju vezu u ožujku ove godine, nakon što mu je lijepa glumica priredila rođendanski tulum te održala govor o tome kako su se upoznali i prohodali – zahvaljujući njenoj ustrajnosti i uhođenju pred njegovom kućom, što je Timberlake shvatio kao ponižavanje.

No da osjećaji nisu samo tako izblijedjeli, dokazuju izvori bliski paru koji tvrde da su odlučili pokušati još jednom.

– Potajno se viđaju – rekao je neimenovani izvor za UsMagazine.com.

– Zajedno su razgovarali i odlučili si dati još jednu priliku. Jessica se zaista željela pomiriti s njim, a Justin je shvatio da život samca nije ono što ga zanima.

Pop pjevač i zvijezda filma ‘Društvena mreža’ viđen je s Jessicom u restoranu u Torontu, gdje su prigrizli tacose. Drugi izvor blizak paru izjavio je da su odlučili kako ovoga puta neće brzati i srljati u nešto:

– Samo provode vrijeme zajedno i puštaju stvari da se razvijaju polako.

Posljednjih mjeseci mladog glumca povezivali su s glumicom Olivijom Wilde (‘Dr. House’, ‘Tron: Nasljedstvo’), a ekipa sa snimanja filma ‘Friends With Benefits’ proširila je glasine o tome da Mila Kunis (27) i Timberlake ne gaje simpatije samo na velikom platnu.

Za Biel se šuškalo da je u romantičnoj vezi s kolegom iz filma ‘Playing the Field’, Gerardom Butlerom (41), nakon što su fotografirani kako se zajedno voze na njegovom motoru.

Linker
25. travanj 2024 08:21