PET PITANJA

Justin Timberlake: Prva godina braka je sjajna!

Jesen je odlično počela za glazbenika i glumca Justina Timberlakea (32). Krajem rujna mu je, naime, objavljen četvrti studijski album ‘The 20/20 Experience – 2 of 2’, a sada u kina dolazi njegov novi film ‘Kockanje’, u kojem glumi mladog financijera upletenog u opasan svijet internetskog kockanja.

Kako birate uloge? – Prema redatelju: ako znam daima jasnu viziju i dovoljno talenta da je realizira, onda želim biti u njegovom filmu. Tako, primjerice, braći Coen odmah pristajete na ulogu, jer se zna da su svi njihovi filmovi sjajni.

Koji su aduti redatelja Brada Furmana? – Jako mi se svidio njegov prethodni film ‘Cijena istine’. No, tek kada smo počeli razgovarati o ovom filmu, shvatio sam da razmišljamo na isti način.

Kako je prošla prva godina braka s Jessicom Biel, s kojom ste se vjenčali u listopadu 2012.? – Sjajno. Obitelj mi je uvijek bila najvažnija. Ne bih se odlucčo na brak da nisam osjećao kako u tom dijelu svojega života želim još veću stabilnost.

Je li se s bračnim životom promijenio vaš odnos prema poslu? – Nisam promijenio svoj stav prema poslu, ali sada samo želim malo više uživati u životu. Ne moram pristajati na kompromise i raditi ono što ne želim.

Koliko vam je stalo do toga što ljudi misle o vama? – Uzaludno je stalno raditi ono za što mislite da će se ljudima svidjeti, jer u toj utrci ne možete pobijediti. Ako doista želite uspjeti, morate ostati iskreni prema sebi i vjerovati u ono što radite. Uspjeh ce tada sigurno doći.

Linker
23. travanj 2024 21:42