HUGH JACKMAN

Kako izmoriti klince

Australski glumac Hugh Jackman (40) snalazi se u svim preuzetim ulogama: holivudske zvijezde, prezentera nagrada na ovogodišnjoj dodjeli Oscara i prije svega – brižnog tate. U nedavnom intervjuu podijelio je s čitateljima par učinkovitih tehnika koje koristi prije uspavljivanja svoje djece, osmogodišnjeg Oscara i trogodišnje Ave.

-Prvo ih morate iscrpiti i igrati se lovice s njima prije kupanja. Igranje skrivača ili hrvanje isto je dobro došlo. Nakon toga već su toliko iscrpljeni da zaspu prije nego što ste ih odnijeli u krevet – izjavio je Jackman za časopis People.

Zvijezda filmskih hitova „Početak: Wolverine“ i „Australija“ ovaj je utorak zajedno sa suprugom Deborom-Lee Furness i kćerkicom posjetio Baby Buggy Bedtime okupljanje u njujorškom Central parku. Na dobrotvornoj zabavi koju je organizirala Jessica Seinfeld, supruga poznatog komičara Jerryja Seinfelda, prikupljeno je 282 tisuće dolara. Ta svota biće dodijeljena socijalno ugrožanim obiteljima kojima će priskrbiti dječju opremu, sve od kolica do pelena za bebe.

Linker
24. travanj 2024 09:24