SVE NAJBOLJE

Kako je Jelena Rozga proslavila 35. rođendan

Na svoj 35. rođendan splitska pjevačica Jelena Rozga prespavala je jutro i to sasvim opravdano – noć prije dugo je slavila s prijateljicama.

– Zajedno sa sedam prijateljica izašla sam na večeru i stvarno smo se dobro zabavile. U ponoć su mi svi čestitali i izljubili me. Od poklona sam dobila sve nešto slatko i lijepo, zapravo se ono što sam htjela. No, najveći i najdraži poklon je svakako bilo to što sam slavila u društvu odličnih prijateljica – otkrila je slavljenica nakon što se probudila te dodala da danas ima sasvim drugačije slavlje – družit će se sa sestrom i nećakinjom.

Kada se osvrne unatrag, Rozga će na proteklu godinu gledati sa smiješkom. Poslovno joj je ovo bila najvjerojatnije najuspješnija godina u karijeri, a uspjela je i privatno uživati te sedam dana uživala na turističkom putovanju po Portugalu. Ujedno je svoju obitelj povećala s psićem nazvanim Ringo Starr i cijelo je vrijeme okružena dobrim prijateljima. I zato je za sljedeću godinu zaželjela samo jedno.

– Najbitnije mi je da me posluži zdravlje, da mogu nastaviti raditi ovim tempom – kazala je Jelena Rozga, koja nimalo ne obraća pažnju na broj svjećica na torti.

– Godine nisu bitne, već kako se čovjek osjeća, a ja, mogu vam priznati, osjećam se fenomenalno – kazala je 35-godišnja splitska pjevačica.

Linker
20. travanj 2024 02:43