VIDEO: BARBARA KOLAR

Kako je snimljena naslovnica GlorijeGLAM

Volim kada me oblače kao Barbiku, šminkaju, sređuju. Jedini je problem što me stalno tjeraju da budem prirodna, a nakon toliko godina rada pred televizijskim kamerama, više ne znam biti prirodna – izjavila je TV voditeljica Barbara Kolar, čije lice krasi naslovnicu novog broja časopisa GloriaGLAM.

Vesela i razigrana, 39-godišnja diplomirana veterinarka koju je fascinacija Radiom 101 odvela u voditeljske vode, svojim je komentarima i šalama tijekom snimanja modnog editorijala uveseljavala ekipu – fotografe Viktora Dragu i Gorana Matijašeca, šminkericu Simonu Antonović, frizerku Sanju Brežnjak iz frizerskog salona Ruža te asistenticu Slađanu Divjak.

U velikom intervjuu za trinaesti broj luksuznog časopisa GloriaGLAM, Barbara je progovorila o svojim počecima na radiju i televiziji, ljubavnom životu ali i otkrila zašto joj se sviđa američki glumac George Clooney.

– U mojim je godinama nezgodno to što oni koji bi mogli biti neka moja „interesna skupina“, uglavnom nisu dostupni: ili su sretno oženjeni ili su u krizi srednjih godina pa izlaze samo s djevojkama dvostruko mlađim od sebe – izjavila je Barbara.

Pored intervjua s popularnom voditeljicom u novom broju Glorije GLAM, koji će se na kioscima pojaviti u ponedjeljak, 6. travnja, možete pročitati sve o proljetnim trendovima, o tome kako se udati i sačuvati živce, pogledati top–listu najtraženijih frizura te najuzbudljivije destinacije za odmor.

Linker
18. travanj 2024 11:34