SRETNA I ZADOVOLJNA

Kate Winslet: Ne želim čuti da imam lijepo lice

Oskarovka Kate Winslet poznata je kao zagovornica prirodne ljepote, protivnica kompjutorskog uljepšavanja u časopisima, a u velikom intevrjuu za magazin Glamour progovorila je o odnosu prema svom izgledu, tijelu i kilogramima, s kojima je tijekom godinama imala različit odnos.

– Dok sam imala viška kilograma ljudi bi mi htjeli komplimentirati pa bi mi rekli kako imam prekrasno lice. To mi je bilo grozno čuti, uvijek sam mislila da zapravo žele reći kako je šteta što od vrata na niže nisam baš tako prekrasna – iskrena je Kate, koja, doduše, priznaje da je zadovoljna kakvi god bili dijelovi njezina tijela i ono u cjelini te da nema potrebu posezati za estetskom kirurgijom ne bi li se uljepšala.

Winslet je 2009. osvojila nagradu Oscar za ulogu u filmu ‘Žena kojoj sam čitao’ i ta će nagrada za nju uvijek imati posebno značenje.

– Kao dijete nikad nisam pobijeđivala u utrkama, školskim natjecanjima, nikad nisam bila najbolja ni u čemu. Osvajanje Oscara bilo je za mene kao da sam osvojila odjednom sve priznanja koja nisam osvojila kao dijete – rekla je glumica.

Linker
23. travanj 2024 05:13