ZAVODLJIVA DIVA

Kate Winslet: Odjeća St' Johns ističe moju ženstvenu formu

Oskarovka Kate Winslet (36) možda ne posjeduje liniju modela, ali itekako zavodi svojim ženstvenim oblinama, baš kao i brojne žene širom svijeta nadahnute njenim odjevnim stilom koji o njima vodi računa. Snimajući kampanju za proljetnu kolekciju brenda St. John’s, kojeg je od srpnja zaštitno lice, glumica je progovorila o komadima koje iz asortimana te rastuće američke kompanije posebno preferira.

U videu nastalom na modnom snimanju Kate izjavljuje kako joj se najviše dopala bijela jakna uparena s blijedo sivim hlačama. Iako takav stil nije navikla njegovati zbog širih bokova, ovi komadi uz nju savršeno udobno prianjaju, ne skrivajući joj pritom adute. Glumica je pozirala i u drapiranoj haljini boje ugljena s torbicom dezena zmijske kože te u džemperu boje breskve prebačenom preko bijele maksi suknje.

– Odjeća St. John’sa nevjerojatno dobro stoji i prianja, pa ne morate imati grudi veličine dva da biste ju nosili. Načinjena je za žene s oblinama i to mi se sviđa jer sam i sama takva po cijelom tijelu. Linije su mnogo opuštenije, a istovremeno ističu žensku formu, tako da se i dalje vidi ono do čega mi je jako stalo – rekla je Kate Winslet te dodala – Ne samo da je odjeća udobna i da je u nju lako ući, već u sebi sadržava i onu lakoću i svježinu proljeća i iščekivanja nečeg uzbudljivog. Mnoge su je žene toplo primile jer su uvidjele kako će i na njima dobro izgledati ako je odgovarala meni.

Linker
20. travanj 2024 22:15