KRIZA

Kćerkama Demi Moore dozlogrdilo njeno ponašanje

Iako je nakon oporavka od ovisnosti o lijekovima i anoreksiji izgledalo da će glumica Demi Moore (49) ponovno čvrsto držati kormilo vlastitog života koje je izgubila nakon prekida s Ashtonom Kutcherom (34), nije dugo trebalo da se počne ponašati neprikladno za svoje godine i roditeljske obaveze.

Njene kćerke Rumer (24), Scout (21) i Tallulah (18) također prolaze kroz emotivne neprilike uzrokovane raskidom i posljedičnom bolešću njihove majke, te su svim snagama pokušale s njom ostvariti dijalog koji bi utjecao da se počne ponašati primjereno i ponovno im bude potpora kakvu trebaju.

No nakon niza pokušaja i svađa koje su uslijedile, kćerke Demi Moore odlučile su da više nemaju o čemu pričati s majkom, navodi Radar Online . Prijelomna točka bila je matura najmlađe Talullah, kada se Demi pojavila iako nije bila pozvana te izazvala pomutnju svojim ponašanjem.

Demi nije zadovoljna ni s činjenicom da njene kćerke i dalje održavaju kontakt s Ashtonom. Za vrijeme ovog prekida komunikacije, Tallulah je u središtu još jednog skandala. Mediji su se raspisali o postojanju njene četiri golišave fotografije na kojima drži joint u ruci. Scout je prije mjesec dana privedena u New Yorku zbog lažne osobne iskaznice te nedozvoljene konzumacije alkohola.

Očigledno je da djevojakama treba čvrst roditeljska ruka, koju trenutno nemaju, barem ne u majci.

Linker
15. travanj 2024 18:48