Instagram
STOPAMA SLAVNE MAJKE

Kći Cindy Crawford – prirodna ljepotica s krilima anđela

Trinaestogodišnja kći slavne manekenke Cindy Crawford (48) u posljednje vrijeme plijeni sve više pažnje svojom prirodnom ljepotom i modnim editorijalima poput iskusnog super modela. Kaia Gerber na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju s krilima anđela i odmah skupila brojne simpatije i komentare obožavatelja.

Unatoč tome što je vrlo mlada Kaia pozira poput iskusnog modela i mnogi joj predviđaju uspješnu karijeru, možda čak i krila Victorijine anđelice koja si mlada manekenka, sudeći po objavljenoj fotografiji, očito i sama želi.

– Ona ipak ima tek 13 godina i premlada je da bi znala što želi raditi u životu. Iako joj se možda čini zabavno, posao modela je vrlo zahtjevan i ozbiljan – izjavila je njena poznata majka koja je u tom poslu već desetljećima.

Foto: Instagram

– Današnji modeli imaju mogućnosti koje mi nismo i to zahvaljući razvoju tehnologije i društvenim mrežama koje im omogućuju da izravno komuniciraju sa svojim obožavateljima i stvaraju sliku o sebi kakvu god žele – komentirala je Cindy i dodala kako to nije bio slučaj u njeno vrijeme.

Da je uistinu tako dokazuje i mlada Kaia koja na Instagramu okuplja sve veći broj obožavatelja koji se vesele njenim prvim koracima u svijet mode.

Foto: Instagram

– Ja sam bila dobro odgojena i nikada mi nije bilo do tulumarenja ili izlazaka, a nadam se da ću takav utjecaj imati i na svoju kći te da ću je uputiti u pravom smjeru – izjavila je Cindy, ne krijući ponos za svoju uspješnu kći koja će zasigurno krenuti njenim stopama.

Za više vijesti iz svijeta poznatih i slavnih pratite našu Facebook stranicu!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=669097563208366&id=617958814988908

Linker
18. travanj 2024 15:39