IZ OSOBNOG ISKUSTVA

Keira Knightley: Da imam kćer, nikada joj ne bih dopustila da se bavi glumom

Keira Knightley (29) u srpanjskom izdanju magazina Elle UK otvoreno je govorila o negativnim stranama odrastanja pod budnim okom javnosti te je podijelila svoje mišljenje o tome da joj se kćer jednog dana bavi glumom.

Keira je za magazin izjavila kako, ako bi ikada imala kćer, ne bi prihvatila ideju da se ona bavi glumom:

– S tim se nikako ne bih mogla složiti – izjavila je glumica te karikirala kako se s time ne bi složila 150 milijuna trilijuna posto.

– Tinejdžerstvo bi trebalo biti što privatnije te posvećeno dobroj zabavi, opuštenosti i pokojoj gluposti – izjavila je slavna glumica, koja o svemu govori iz vlastitog iskustva.

Keira je, naime, u ozbiljnije glumačke projekte ušla sa samo 14 godina, ulogom u kultnom filmu Zvjezdani ratovi I: Fantomska prijetnja te je u najosjetljivijim godinama formiranja svoje osobnosti bila izložena brojnim kritikama.

– Ipak, ništa u svom životu ne bi učinila drugačije, unatoč brojnim negativnim medijskim natpisima kako sam anoreksična i omražena glumica, sve bih ponovila – zaključila je slavna glumica koja trenutačno radi na brojnim filmskim projektima.

Slično mišljenje dijeli i slavna Angelina Jolie (38) koja je izjavila kako djeci govori da gluma nije zdrav fokus u životu.

Linker
19. travanj 2024 05:24