Sipa/Cropix
POČINJE SEZONA VJENČANJA

Kim i Kanye - najprodavanija naslovnica i najskromnije vjenčanje

Kim Kardashian (33) i Kanye West (36), par koji planira veliko, skupo i ekstavagantno vjenčanje u Parizu spreman je na puno skromniju i jednostavniju verziju kod matičara ovaj tjedan.

Vjenčanje koje se sprema još od listopada prošle godine, kada je Kanye zaprosio poznatu starletu na stadionu koji je unajmio samo za tu priliku i okupio svu rodbinu i prijatelje, ovih dana doživjet će svoj vrhunac.

Prvo vjenčanje par će imati u Americi kod matičara kako bi dobili sve potrebne papire za preostala dva spektakularna vjenčanja i proslave koje će pratiti kamere popularnog reality showa Keeping Up With The Kardashians.

Na svom francuskom vjenčanju Kim će se preodjenuti u barem tri različite vjenčanice i unatoč brojnim nagađanjima medija o veličini vjenčanja, Kim je izjavila kako će jedno od ta dva biti malo i intimno.

U slučaju Kim, ovaj brak će biti treća sreća dok Kanye pred oltar staje po prvi puta u životu. Zajedno imaju djevojčicu North koja će u lipnju proslaviti svoj prvi rođendan.

O popularnosti para i zainteresiranosti javnosti svjedoči i činjenica kako je prestižni modni magazin Vogue s naslovnicom na kojoj su reper i starleta prodan u najvećem broju primjeraka – ikad.

Naslovnica s Kim Kardashian i Kanyeom Westom prodana je u više od 500.000 primjeraka, ostavljajući iza sebe naslovnice koje krase Beyonce (350.00) i Michelle Obama (300.00).

/ © mario testino/vogue
Linker
25. travanj 2024 10:39