JLP
RUČAK S MAMOM

Kim Kardashian - nakon medenog mjeseca u čednom izdanju

Reality zvijezdu navikli smo vidjeti u oskudnim odjevnim kombinacijama, ili bar onima koje ističu njene slavne obline, no ovaj puta Kim Kardashian (33) iznenadila je pojavivši se u u maxi haljini visokog ovratnika i dugih rukava.

Starleta je u čednom izdanju krenula na ručak s majkom Kris Jenner koja joj je čuvala jedanaestomjesečnu kćerkicu North dok je ona bila na medenom mjesecu.

Foto: JLP

Kim i Kanye West (36), nakon vjenčanja u Firenci, na bračno putovanje otišli su u Irsku gdje su vrijeme kratili posjećujući lokalne pubove i kino te vozeći bicikle. Bili su i u Pragu gdje su prisustvovali vjenčanju Kanyevog prijatelja.

Par se s medenog mjeseca vratio odvojeno – Kim je pohitala u Los Angeles kako bi što prije vidjela kćerkicu, a Kanye je odletio u New York.

Iako su se mediji raspisali kako reality zvijezda nije bila oduševljena medenim mjesecom i vožnjom bicikilma po blatnjavim cestama, ona je sve to demantirala objavom na društvenoj mreži gdje je napisala kako se divno provela i odmorila na romantičnom medenom mjesecu, ali da joj je jako nedostajala njena mezimica North.

Linker
19. travanj 2024 21:06