NAJAVA

Klapa Cambi održat će veliki koncert na Poljudu

– Ovaj koncert bit će svojevrsna retrospektiva svih 25 godina, a tematski će biti podijeljen u tri dijela: tradicionalne pjesme, nove skladbe i interpretacija pop-rock materijala Zlatana Stipišića- Gibonnija – rekao je voditelj klape Cambi Vinko Didović te najavio veliki koncert na Poljudu, koji će se održati 28. kolovoza 2011.

– Htio bih se u ime cijele klape zahvaliti organizatorima što su prepoznali Cambi i što će joj omogućiti veličanstven nastup na Poljudu – dodao je član klape Cambi, Hrvoje Lozančić, na tiskovoj konferenciji.

Ove godine ovaj klapsko-koncertni spektakl bit će u obljetničkoj atmosferi jer će upravo tu večer klapa Cambi proslaviti svojih 25 godina karijere. Iako su članovi klape uzbuđeni pred ovakav koncert, on ipak nije organiziran na njihovu inicijativu, već na inicijativu publike.

– Za klapu Cambi trenutno postoji veliki medijski interes, a publika ih jednostavno obožava. To najbolje govore i milijunski pogledi na njihove spotove, na YouTubeu – rekao je jedan od organizatora, Branko Paić.

Važnost klape cambi za promociju Grada Kaštela i kaštelanskog turizma, ali i prepoznatljivost njihovog branda, istaknuli su i Nada Maršić iz TZ Grada Kaštela te Darko Opačak, pročelnik za kulturu.

­­

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti od ovog petka, 12.kolovoza 2011. po cijenama od 50 i 70 kn parter, preko sustava Eventima ili na sljedećim splitskim adresama: CD Shop Dancing Bear, Music shop, RT Koteks, RK Robot (Splitska 3).

Linker
17. travanj 2024 16:49