Goran Matijašec
ZA OBOŽAVATELJE ELEKTRONSKE GLAZBE

Kolekcija inspirirana glazbom i plesom

Poznati hrvatski stilist, dizajner i vlasnik brenda 2B dizajnirao je kolekciju odjeće za festival Ultra Europe koja je inspirirana glazbom i plesom.

Boris Banović dizajnirao je kolekciju odjeće za posjetitelje festivala Ultra Europe, a nova kolekcija predstavljena je revijom u hotelu Kempinski Adriatic u Savudriji.

Kolekcija se sastoji od ženskih i muških odjevnih kombinacija, a osmišljena je i izrađena u cijelosti u Hrvatskoj. Zbog ugodnih materijala od kojih je izrađena, odjeća neće sputavati najveće obožavatelje elektronske glazbe u plesu i odličnom provodu.

Boris je inspiraciju za novu kolekciju pronašao u stilu američkih navijačica te je pretočio u nekoliko različitih odjevnih kombinacija. Kompletna će se kolekcija moći kupiti tijekom trajanja festivala u Splitu, od 11. do 13. srpnja, ali i kasnije putem službenog web shopa.

– Na ovom sam projektu surađivao s istinskim profesionalcima, a izuzetno mi je drago što smo, zajedno s organizatorima festivala Ultra Europe, pomogli hrvatskoj tekstilnoj industriji da dobije priliku za iskorak – izjavio je poznati dizajner i dodao da je ponosan što su njegove kreacije dio tog velikog međunarodnog događanja.

Pogledajte u fotogaleriji kolekciju inspiriranu glazbom i plesom!

Linker
20. travanj 2024 04:59