MODA NA HRVATSKI NAČIN

Koliko se poznate Hrvatice razumiju u modu, otkrili smo na domaćem Tjednu mode

Završeno je još jedno izdanje Perwoll Fashion.hr-a kojeg su mnogobrojne domaće zvijezde rado posjetile. Neke su se pojavile samo jednom, dok su ga neke pohodile svaku večer. Što su odjenule i kako su izgledale, donosimo vam u kratkom foto pregledu.

Model i blogerica Anita Dujić Veljača pojavila se na čak dva dana Perwoll Fashion.hr-a. Čini se kako Anita ove sezone voli plavu boju jer se je njome poigrala oba puta, a imala je i zanimljivu frizuru.

Glumica Bojana Gregorić uvijek je vjerna svojoj omiljenoj dužini do koljena, naglašenom struku i klasičnim krojevima. Oba puta izgledala je vrlo ženstveno.

Bivša miss Ivana Delač Đolo rado kombinira boje i voli ležernija izdanja: njen izbor bili su pemplum stil i color block haljina.

Bivše feminemke Pamela Ramljak i Ivana Marić dok su bile u grupi, trudile su se izgledati i odijevati slično no sada vidimo koliko različite stilove zapravo imaju.

Bivši model i televizijska voditeljica Korana Gvozdić prvi dan se pojavila u elegantnoj i ženstvenoj haljini do poda, a drugi dan u crnom kombinezonu s efektnim žutim detaljima.

Televizijske voditeljice Nevena Rendeli i Monika Kravić Mamić izgledaju vrlo ženstveno u različitim kombinacijama. Nevena odlično nosi hlače, dok je Monika hrabro odjenula vrlo trendi negliže.

Prijateljice Marijana Batinić i Petra Nižetić poznate su po orginalnim stilovima te su i ovog puta sve prisutne iznenadile svojim neobičnim modnim kombinacijama.

Petra Kurtela je poznata po svojim hrabrim i vrlo modernim odjevnim kombinacijama. Već znamo kako Petra pazi na trendove pa je tako i ovog puta dala sve od sebe da pokaže koliko voli modu.

Voditeljica Renata Sopek i bivša miss Rajna Raguž odlučile su se za crvenu boju. Renata je odjenula usku i vrlo ženstvenu haljinu, dok se Rajna odlučila za ležerniju varijantu.

Tihana Harapin Zalepugin već je poznata po svom orginalnom i drugačijem modnom izričaju. Tako je bilo i ovih dana kada je promijenila tri različite kombinacije koje bi malo tko mogao nositi kao ona.

Obje često spominjane kao modne ikone, Severina i Jelena Veljača posjetile su domaći tjedan mode. Severina na otvorenju, Jelena na zatvaranju i svaka u svom stilu.

seve i jele

Linker
19. travanj 2024 17:12