POHLEPA I SLAVA

Koliko zvijezde naplaćuju upoznavanje s obožavateljima

Prije su fotografije i potpise zvijezda dobivali oni najuporniji i najsnalažljiviji, dok je danas to potpuno druga priča. Zvijezde, naime, naplaćuju upoznavanje s obožavateljima koji imaju pravo na fotografiju i potpis, a ako su sretni, dobiju i majicu svog idola.

Prošli tjedan je buru podigla priča kako je Cheryl Cole naplatila 350 funti obožavateljima koji su je nakon koncerta htjeli pozdraviti, međutim, glazbeni menadžer Stuart Bell izjavio je za Dailymail kako to uopće nije neobično i iznio neke iznose koji su potrebni kako biste upoznali nekog slavnog.

Tako će samo jedan sretnik po koncertu imati prilike upoznati Madonnu i od nje dobiti fotografiju i jedan autogram, ali će ga ta čast koštati 1 195 funti. Justin Bieber za upoznavanje na koncertu u Los Angelesu naplaćivao je 1 902 funte, ali je do koncerta u Ohiu cijena skočila i sada iznosi 2 725 funti.

Na svojoj turneji 2009. godine, Beyoncé je odobrila tek 10 karata za upoznavanje, a svaka je koštala 1 100 funti, što je predstavljalo veliki skok u odnosu na 2003. godinu kada je ista takva karta iznosila tek 285 funti. Nešto jeftinije je upoznati Katy Perry (319 funti), Rihannu (340 funti), Lionela Richiea (405 funti), i Britney Spears (644 funte).

– Kako prodaja ploča drastično pada, zvijezde moraju iskoristiti sve moguće načine zarade – izjavio je Stuart Bell za Dailymail, pokušavajući opravdati ono što mnogi smatraju velikom pohlepom.

Linker
15. travanj 2024 08:58