LJUBAV I POSAO

Korana Gvozdić: Emancipacija je unazadila žene

Voditeljica Korana Gvozdić (29) zaposlena je djevojka – pored emisija na CMC televiziji radi i u marketiškoj tvrtki Playbox grupa, a kako njenu ljepotu “kamera voli” često snima i reklame.

– Samo radim i onda nekako ispada da sam ambiciozna žena koja ni za što drugo nema vremena osim za posao. Baš sam neki dan komentirala kako nas emancipacija i nije baš daleko dovela, zapravo samo nas je unazadila – izjavila je Korana za tportal.

I pored silnih obaveza Korana stigne misliti na budućnost i ne taji da bi se voljela udati.

– Za pet godina bih htjela da mi se neke stvari u životu poslože. Ako će ići dobro, super, ako neće, neću se ubiti, bit će onako kako bude.

No potraga za pravim muškarcem mogla bi joj biti otežana zbog sve većeg broja muškaraca koji ne znaju kako prići ženi, kao i zbog nedostatka samopouzdanja.

– Mislim da nije toliko stvar u vremenu u kojemu živimo nego da je to više stvar odgoja. Ako nešto nisu naučili doma, onda se ni ne znaju ponašati. I iskreno, više me ni ne iznenađuju takva ponašanja. A ponekad mi se čini da se i moje samopouzdanje izgubilo po putu – zaključila je Korana Gvozdić.

Linker
20. travanj 2024 09:06