OSTVARENA ŽELJA

Kristina Đanić - napokon glumica

Otkako je na Novoj TV prikazana epizoda “Najboljih godina” s Kristinom Đanić u ulozi voditeljice aqua aerobica, suprugu splitskog pjevača Giuliana svi zovu njezinim televizijskim imenom – Valentina. Kao zgodna instruktorica u drugoj sezoni serijala, 35-godišnja Kristina oduševila je brojne gledatelje, a najviše svog muža.

– Giuliano je veoma ponosan na mene. On me ohrabrivao u tome da se okušam kao glumica i oduševljen je mojim prvim nastupom. A, inače, oboje imamo stav da u životu treba sve iskušati i iskoristiti sve svoje talente – kaže Kristina, koja je i za tu epizodnu ulogu morala proći uobičajeni casting, koji je održan u lipnju u šibenskom hotelskom naselju Solaris. Na istom je mjestu nedavno i snimila svoje prve kadrove. Iako je na pokusnom snimanju imala malu tremu, producentima se odmah svidjela te su joj vrlo brzo javili da je dobila ulogu.

– Za casting sam doznala od jedne prijateljice koja zna da već dugo sanjam o glumačkim vodama. Uloga instruktorice aerobike mi je, zapravo, vrlo bliska jer u Kulturno umjetničkom društvu “Filip Dević” vodim tečajeve jazz-dancea, kao i svoj plesni studio Pulsar za djecu i mlade. A uz to, kondiciju održavam vježbajući aerobiku i pilates – govori Kristina, koja je diplomirala na zagrebačkom Fakultetu prometnih znanosti, no cijelu je mladost provela u svijetu show businessa kao dugogodišnja članica plesne skupine Tihane Škrinjarić. Sa svojim je curama svojedobno snimila nekoliko televizijskih reklama, a često su nastupale u raznim projektima HTV-a koji su se prenosili uživo.

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua. Sve o Kristini Đanić pročitajte u novom broju Glorije (br. 818).

Dolores Tolić

Linker
19. travanj 2024 01:21