NAJBOLJE ŽELJE

Kristina Šalinović: U 2012. želim 'rasturiti' u modnom svijetu

MOJI USPJESI U 2011… Ponajprije snimanje videospota sa slavnim Karlom Lagerfeldom za Chanelovu pretkolekciju u Parizu. Nosila sam i ekskluzivnu reviju Toma Forda u Londonu te bila angažirana u svjetskoj kampanji za liniju Y-3, koju je Yamamoto radio za Adidas. Snimila sam četiri modne priče i naslovnicu za talijanski Vogue, surađujući s najboljim fotografima – Stevenom Meiselom, Paolom Reverom, Marijem Sorrentijem i Davidom Simsom.

GODINU ĆU PAMTITI I PO… Vjenčanju sestre Borjane. Kao i dolasku prve bebice u našu obitelj, malog Mare, kojeg je rodila moja najstarija seka Andrea.

U NOVU GODINU UPLOVIT ĆU… To ću odlučiti u posljednji trenutak. Ali prednost dajem kućnoj zabavi u Makarskoj ili Zagrebu, na kojoj nas neće biti više od desetak, da se možemo totalno opustiti uz finu hranu, dobro piće i ugodnu glazbu. Odjeća mi uopće nije važna. Nisam praznovjerna pa neću nositi crveno donje rublje, crvenu boju niti ne ­volim, već ono u čemu ću se taj trenutak najbolje osjećati.

­U 2012. ŽELIM… “Rasturiti” u modnom svijetu.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst, zajedno s ekskluzivnim fotografijama Kristine Šalinović u blagdanskom izdanju, pronađite u luksuznom magazinu GloriaGLAM (br. 29) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
25. travanj 2024 17:03