KOSA I CIPELE

Kritike na račun vojvotkinje od Cambridgea

Prva godina vladavine princeze Catherine bila je obilježena svakodnevnim divljenjem njezinom stilu. Na svakom pojavljivanju u javnosti bila je besprijekorno dotjerana i puna podrške za svog princa. Međutim, čini se kako su se stručnjaci zasitili njezinog predvidivog ukusa i poželjeli je promijeniti.

Dizajner cipela Nicholas Kirkwood, kojeg preferiraju Beyonce i Sarah Jessica Parker, udario je po princezinom konzervativnom stilu kada je obuća u pitanju i preporučio joj da ne nosi stalno cipele marke LK Bennett. S njegovim kritikama očito se ne slažu žene diljem svijeta jer je iz trgovina spomenute marke stigla informacija kako im u trenutku budu razgrabljene cipele u kojima se Kate pojavi u javnosti.

Osim cipela, mnogima je već dosadila i princezina savršeno isfenirana, ali uvijek ista frizura s dugim loknama pa je novinarka Dailymaila napravila čitavu studiju razloga zbog kojih bi se Kate trebala ošišati među kojima dominira njezino konstantno micanje kose s lica koje ne izgleda nimalo kraljevski.

Linker
25. travanj 2024 15:13