NIVEA CRO A PORTER

Leona Paraminski: Sad mogu trošiti na dizajnerske krpice

Otkako sam se riješila kredita za stan konačno imam novca za dizajnerske krpice– našalila se glumica Leona Paraminski koja je sinoć, u društvu kolegice Marije Borić, posjetila zagrebački shopping centar Westgate i uživala u revijama hrvatskih dizajnera na trećoj večeri modne manifestacije Nivea Cro A Porter.

-Dečko mi je otputovao na konferenciju u Švicarsku, a da je u Zagrebu vjerojatno bi došao sa mnom jer njega sve zanima – izjavila je glumica koja je nedavno proslavila prvu godišnjicu veze s 28-godišnjim inženjerom elektrotehnike Tinom Komljenovićem .

Odjevena u haljinu modne dizajnerica Ogi Antunac , koja je sinoć predstavila svoju kolekciju za predstojeću jesen/ zimu, pjevačica Ivana Banfić najavila je svoj skori povratak na glazbenu scenu.

– Jan je krenuo u jaslice i sad se konačno mogu posvetiti poslu – izjavila je pjevačica, pokazavši, da nešto više od godinu dana nakon što je osjetila čari majčinstva, i dalje ima besprijekornu liniju.

Iako su svi u prvi mah pomislili kako pjevačica Žanamari Lalić ima novog dečka, jer je u zagrebački Westgare došla u pratnji atraktivnog muškarca, vijest je ubrzo demantirana. Riječ je, naime, o njezinom dugogodišnjem prijatelju Tomi koji joj rado pravi društvo na revijama.

Da ljubav cvate, nisu niti pokušali sakriti Eduard Bočkaj , direktor prodaje Nove TV i njegova djevojka, riječka manekenka Sandra Maričić neprestano izmjenjujući zaljubljene poglede, osmjehe i poljupce.

Među brojnim poznatima koji su uživali u revijama hrvatskih dizajnera na trećoj večeri modne manifestacije nivea Cro A Porter našli su se Edvin Liverić , Josipa Lisac , Uršula Tolj , Edita Misirić koja se prošetala modniom pistom i otvorila reviju dizajnera Borisa Pavlina .

Linker
19. travanj 2024 21:12