Reuters/EPH / REUTERS
SAG NAGRADE

Leonardo DiCaprio i Brie Larson - pobjednički par u iščekivanju

Na dodjeli glumačkih nagrada SAG, koje su, uz Zlatni globus, najbolji prediktori Oscara, slavili su Leonardo DiCaprio i Brie Larson.

Glumac je dobio nagradu za najboljeg glavnog glumca za svoju ulogu u filmu Povratnik, što mu je već drugo priznanje u zahuktavajućoj sezoni nagrada koja će kulminirati 28. veljače kada se dodjeljuje najvažnija od svih nagrada – Oscar.

Leonardo Dicaprio accepts the award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Leading Role for his role in
/ REUTERS
Leonardo Dicaprio accepts the award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Leading Role for his role in "The Revenant" at the 22nd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California January 30, 2016. REUTERS/Lucy Nicholson

Leo je već dobio Zlatni globus, sad i SAG nagradu, a glavni je kandidat i za Oscara. Iako sve ide u tom smjeru – da glumac kojeg zlatni kipić zaobilazi već godinama, napokon dobije i tu nagradu – njegovi obožavatelji ipak strahuju da se njegovo prokletstvo ne nastavi i da Leo opet s dodjele Oscara ne ode praznih ruku.

Naime, Leonardu uvijek krene obećavajuće na Zlatnom globusu i SAG nagradama, a onda ga sreća zaobiđe na dodjeli Oscara.

Brie Larson na SAG-u je dobila nagradu za najbolju glavnu glumicu, a sve su glasnija predviđanja da bi upravo mlada glumica mogla dobiti i svog prvog Oscara za ulogu u filmu Soba.

Actor Leonardo DiCaprio poses with his award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Leading Role for his role in
Reuters/EPH / REUTERS

Foto: Reuters/EPH

Linker
25. travanj 2024 01:50