MISLILA JE DA ĆE UMRIJETI

Ležala sam u krevetu 5 mjeseci

– Mislila sam da umirem – rekla je kanadska pjevačica u intervjuu za magazin People u kojem je progovorila o svom zdravstvenom stanju odnosno bolesti koja ju je prikovala za krevet posljednjih pet mjeseci.

Avril Lavigne (30) koja već mjesecima boluje od misteriozne bolesti odlučila je progovoriti o čemu se zaista radi.

–> Avril Lavigne poručila obožavateljima: Molite za mene!

Pjevačica je ispričala da su njeni problemi počeli u listopadu prošle godine kada je počela gubiti snagu i apetit i samo je željela što prije leći u krevet. U početku liječnici nisu mogli ustanoviti što joj je, što je pjevačicu dodatno prestrašilo:

– Mislila sam da umirem – rekla je Avril te ispričala da je na poslijetku stigla dijagnoza da ima boreliozu, bolest koju prenose krpelji, a koja može uzrokovati niz poremećaja: srčanih, neuroloških te onih sa zglobovima, a koji se mogu pojaviti i do nekoliko godina nakon ugriza krpelja.

– Nisam mogla vjerovati da ugriz kukca može imati takve posljedice. Bila sam prikovana za krevet pet mjeseci. Jedva sam disala i govorila, a bilo je i dana kada doslovno nisam mogla ustati iz kreveta – ispričala je pjevačica koja se sada uspješno opravlja u svom domu u Ontariju u krugu obitelji.

Avril je istaknula i kako joj je ovo iskustvo bio svojevrstan poziv na buđenje:

– Odsad samo želim uživati i živjeti život punim plućima – zaključila je Kanađanka.

Linker
24. travanj 2024 20:52