Sipa/Cropix / SIPA
NOVI PROJEKT

Lindsay Lohan u pomoć zove autoricu Harryja Pottera

Lindsay Lohan posljednjih nekoliko godina novinske stupce, umjesto filmskim projektima, puni dramom iz osobnog života. Nekoliko uzastopnih uhićenja, vrijeme provedeno u zatvoru i mnogobrojni ispadi u javnosti rezultirali su novom idejom mlade glumice.

Lindsay Lohan (28), na sreću svojih fanova, odlučila je napisati prvu autobiografiju u kojoj će razotkriti sve detalje iz osobnog života.

Izvor blizak glumici otkrio je kako Lindsay pregovara s nekoliko izdavačkih kuća i agenata koji su ostali zaprepašteni pričama i ispovjesti popularne glumice, prenosi Daily Mail.

– Lindsay će otkriti mnoge tajne iz svoga, ali i iz života slavnih zvijezda, a nije sramežljiva niti kada je u pitanju popis muškaraca s kojima je bila – rekao je izvor.

Nezadovoljna načinom na koji ju mnogi mediji predstavljaju, glumica je odlučila preuzeti kontrolu nad tračevima i ispričati svoju stranu priče.

Izvor je također otkrio kako će u stvaranju Lindsayjine biografije pomoći i pisac iz sjene, a razuzdana glumica bi željela da to bude autorica bestselera 50 nijansi sive E. L. James, ili autorica Harryja Pottera, J.K. Rowling.

Linker
17. travanj 2024 17:38