PRELJUBNIK ILI FRAJER

Ljubavni jadi potjerali Keruma iz Splita

Bit će to splitski razvod stoljeća – složili su se svi nakon što je 49-godišnji gradonačelnik Splita Željko Kerum u ponedjeljak na večer, u emisiji vlastite TV Dalmacije, ničim izazvan, priznao da već pet godina vara suprugu Ankicu s 25-godišnjom studenticom i poduzetnicom Fani Horvat. A kad je još dodao da napušta ženu s kojom je proživio 20 godina i s kojom ima dvoje djece (19-godišnju Nevu i 17-godišnjeg Joška) zato što mu je cura trudna, bio je to pravi grom iz vedra neba.

Dan poslije, dok je cijeli grad, a i cijela Hrvatska, brujao o skandalu, a novinari pokušavali doznati detalje ove neobične ljubavne priče, Kerum se okružio zaštitarima te poručio kako – moli da se poštuje njegova privatnost. Iako je imao niz zakazanih sastanaka, uzeo je četiri dana godišnjeg odmora i “pobjegao” u Zagreb. Nadao se da će tamo ipak imati više mogućnosti da se sakrije, no kada je svratio u bar hotela Esplanada nije ni sanjao da će naletjeti na – novinare. Naime, u tom trenutku u hotelu je trajala tiskovna konferencija 5. VIP Zagreb Jazz festivala, pa je splitski gradonačelnik, iako ‘maskiran’ naočalama i šiltericom, dospio ravno pred kamere znatiželjnih reportera.

PROČITAJTE VIŠE: Fani Horvat: Pustite me na miru Željko Kerum napušta suprugu zbog trudne ljubavnice Ankica Kerum: Prva dama Splita

Ništa nije rekao, već se samo okrenuo i ponovno ostavio ljudima da nagađaju o detaljima iz njegovog, očito burnog, ljubavnog života. A dva su pitanja najčešća – tko je, zapravo, Fani Horvat i s kolikom će “otpremninom” Ankica Kerum izaći iz braka?

Kako tek treba vidjeti što je od višemilijunske imovine, koja mu se pripisuje u javnosti, Kerumovo vlasništvo, a što je prepisano na njemu bliske ljude, još uvijek se može samo nagađati kako će u cijeloj priči proći Ankica Kerum. Za pretpostaviti je da će se Željko Kerum pokušati izvansudski dogovoriti sa suprugom o podjeli imovine. Naime, ako stvar završi na sudu, a Ankica ne bude htjela pristati na Kerumove uvjete, postupak se može oduljiti, što bi dodatno narušilo njegov imidž. Jedno je sigurno, splitski gradonačelnik će nakon razvoda biti financijski mnogo lakši nego sada.

Detalje o burnim ljubavnim danima u životu splitskog gradonačelnika Željka Keruma pročitajte u novoj Gloriji (br. 772) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
20. travanj 2024 01:37