PARIS HILTON

Ljubimac iz Japana

Bogata nasljednica Paris Hilton pokazala je sliku svog novog psića sudjelujući na američkom talk showu voditelja Craiga Fergusona. Starleta je otkrila da je novog ljubimca nazvala Baby Bear, a donijela ga je s nedavnog turističkog izleta po Japanu. Na šaljivo negodovanje voditelja, Paris se počela nelagodno osmjehivati i inzistirati na tome da psića nije prokrijumčarila u Ameriku.

-Kupila sam ga u Tokiju. Imam za njega papire i rodovnik – pohvalila se savjesna ljubiteljica životinja, koja je poznata po dolasku na razne zabave sa svojim malenim psima u naručju.

Voditelj Ferguson zamolio je nasljednicu da mu pokaže fotografiju novog kućnog ljubimca, što je ona rado učinila. Nakon toga nastavio ju je zapitkivati govori li psić engleski, a ona je u istom tonu odgovorila da se iskreno nada da će se nekako sporazumjeti.

Plavokosa 28-godišnjakinja otkrila je da sada ukupno ima pet pasa, ali nije odgovorila brine li se za njih sama ili njihovo hranjenje i šetanje prepušta osoblju vile u kojoj živi.

Gordana Kolanović

Linker
24. travanj 2024 06:37