MALI NOGOMETNI RAZGOVOR

"Lovrenovo zaleđe" mamac je za navijačice

Simpatični radjiski voditelj i pjevač priznaje da baš i nije strastveni nogometni navijač, ali da unatoč tome uvijek prati utakmice kada igra naša reprezentacija:

– Jedino kada igra naša repka ponese me ta navijačka atmosfera i navijačko ludilo – ispričao je Saša Lozar.

Večerašnju utakmicu Hrvatska – Kamerun gledat će u Osijeku gdje će boraviti poslovno, pa će, kako kaže, spojiti ugodno s korisnim:

– Veselim se što ću utakmicu gledati u Slavoniji, tamo ima puno strastvenih navijača budući je puno naših reprezentativaca Slavonaca – komentirao je voditelj te dodao da ga sigurno očekuje luda slavonska atmosfera.

U razgovoru za Gloria.hr dotakli smo se i ženskog navijanja, pa je Saša priznao kako njegova žena uopće ne mari za nogomet, neke kolegice s radija da, neke ne, ali konstatirao je kako se žensko zanimanje za nogomet definitivno povećalo nakon “Lovrenovog zaleđa”, kako je nazvao nedavnu “golu epizodu” naših reprezentativaca koja je osvanula u medijima.

Saša je dodao i kako misli da nema razlike između muškog i ženskog navijanja, izuzev žena koje gledaju utakmice samo zbog zgodnih nogometaša:

– Ima cura i žena koje “kuže” nogomet, razumiju nogometne strategije, zagrižene su po tom pitanju baš kao i muškarci – podijelio je svoja razmišljanja o navijanju pjevač i voditelj.

Prognozirati rezultat večerašnje utakmice Hrvatske protiv Kameruna nije želio:

Teško je to prognozirati. Naravno da bih volio da naši pobijede, čisto da se ljudi bolje osjećaju, da se vesele, svima bi nam to došlo nekako terapijski – završio je Saša mali nogometni razgovor za Gloria.hr.

Linker
25. travanj 2024 19:04