DEKADENCIJA I SKANDAL

Ludi pariški provod Pippe Middleton

Philippa “Pippa” Middleton (28), mlađa sestra Catherine, vojvotkinje od Cambridgea, u središte je interesa britanske javnosti došla kada i njena starija sestra, danas supruga princa Williama. Odabirom haljine za sestrinu svadbu učvrstila je svoj status seks simbola i jedne od najpoželjnijih udavača britanskog imperija, no oduvijek je bila slobodnijeg duha od Catherine. Zato i ne čudi da joj se u ludim pariškim noćima konačno omakao i pravi skandal.

Ne samo fotografi, već i kamermani francuske televizije zabilježili su naime Pippu u dobrom i predobrom raspoloženju u jednom francuskom noćnom klubu, gdje je u ružićastoj haljini tulumarila okružena polugolim burlesknim plesačicama i plesačima, patuljcima, S&M opremom te kostimiranom pariškom zlatnom mladeži koja je poželjela prizvati dekadenciju plemenitaša iz doba prije revolucije 1789.

Pippa se koketno smješkala u društvu svoga domaćina Marcyja de Soultraita, koji se pred kamerama šalio da mu je Pippa djevojka te uživao u interesu medija koji s njom dolazi. Pippu se inače za pariškog boravka dovodilo i u romantičnu vezu s plejbojem Antoineom de Tavernostom, sinom predsjednika uprave jedne francuske televizije.

Razuzdana kostimirana zabava dobila je još skandalozniji epilog kada je nekoliko sati nakon nje sa sjedišta automobila odmah do Pippine glave 36-godišnji francuski odvjetnik Romain Rabillard paparazzima prijetio pištoljem. Kazna za takvo ponašanje može biti i zatvorska, a kako se Pippa veselo smješkala pored Romaina ni ona nije izuzeta od mogućeg sudskog procesa. Izmotavanje kako je riječ o igrački vjerojatno je lažno, budući da je Rabillard radio i kao savjetnik u Heckler & Kochu, poznatom proizvođaču oružja.

Linker
24. travanj 2024 02:20