NOVI SPOT

Luka Nižetić: Ovo su bile prave porođajne muke

Nikada do sada nisam toliko dugo čekao na finalizaciju videa, nikada nisam toliko dana snimao spot, pa se nadam da se cijelo ovo čekanje na kraju i isplatilo i da će se ljudima svidjeti konačni rezultat, kao što se meni sviđa. Ovo su bile prave porođajne muke – u jednom dahu rekao je Luka Nižetić (28) o spotu za drugi singl “Tamo gdje me srce vuče” sa nadolazećeg četvrtog studijskog albuma koji se očekuje u travnju.

Novi spot za pjesmu koja i dalje osvaja prva mjesta domaćih top lista, sniman je četiri dana na raznim, pa čak i nepristupačnim zagrebačkim lokacijama, te u ornitološkom rezervatu Crna Mlaka blizu Jastrebarskog.

– Ovo nije prvi put da se zbog potreba snimanja spota nalazim u ekstremnim situacijama, što mi nije teško jer mi je u interesu da što bolje dočaramo publici slikom i videom samu pjesmu. Mislim da sam se u ovom spotu za ljubav dovoljno ‘ogolio’ i dao cijelog sebe kako inače i treba kada je u pitanju takva emocija – ispričao je Luka o snimanju bez odjeće na 0 stupnjeva i virozi koju je zaradio nakon uranjanja u kadu punu leda.

Pogledajte i spot:

Linker
25. travanj 2024 04:01