ŽIVOTNA MISIJA

Maja Vučić: Za pomoć djeci učinila bih sve

Posebna UNICEF-ova ambasadorica za roditelje i bebe, zagrebačka pjevačica, psihologinja i majka šestogodišnje Gite, Maja Vučić (35) podržala je humanitarnu večer hrvatskih modnih dizajnera posvećenu akciji te organizacije ‘Svako dijete treba obitelj’. Biti UNICEF-ova ambasadorica za Maju je velika čast i zadovoljstvo, a ne brine ju je li zbog toga njezino roditeljstvo pod većim povećalom javnosti.

– Sama sam sebi pod najvećim povećalom, trudim se biti najbolja mama. Znam da gotovih juha nema i da roditeljstvo zahtijeva puno truda – rekla je Maja Vučić te priznala kako ona, kao i svi, ima loš dan ili izgubi strpljenje pa vikne na Gitu – No, kao što od nje tražim da se ona meni ispriča kad se ponaša neprimjereno i ja se njoj uvijek ispričam kad viknem.

Predsjednica UNICEF.ovog ureda u Hrvatskoj Lora Vidović i Maja Vučić Foto: Maja Jurović

Kao ambasadorica UNICEF-a proljetos je obilazila najnerazvijenije dijelove Etiopije, u kojima djeca gladuju i svaki dan im je pitanje preživljavanja, a taj ju je put, priznaje, toliko potresao da joj je trebalo nekoliko dana da se oporavi. Zato je sigurna da bi, kad znala da će to nekome stvarno pomoći, bila u stanju napraviti – sve.

– Napravila bih što treba, bilo to skidanje u toples ili nešto što se protivi mojim moralnim granicama. Nekad cilj opravdava sredstvo, primjerice, protiv sam korupcije, ali kad bi trebalo nekoga podmititi da netko dobije lijek koji mu je nužan, učinila bih to – priznaje zagrebačka pjevačica.

Linker
18. travanj 2024 12:33