AFP/Cropix
KOMPLICIRANA OBITELJSKA SITUACIJA

Majka me izluđuje

Sve uspješnija manekenka Kendall Jenner, usto izdanica klana Karadashian-Jenner, nakon što je njen otac odlučio promijeniti spol, zajedno s cijelom obitelji proživljava teške trenutke.

U jednoj od epizoda obiteljskog realityja Keeping Up with the Kardashians mlada manekenka priznala je da joj njena majka Kris Jenner u tome nimalo ne pomaže, štoviše da ju jako živcira njeno stalno bdijenje nad njom.

– Mora me pustiti da malo samostalno dišem. Svi prolazimo kroz teško razdoblje prilagodbe na novu situaciju, ali ja imam svoj život i to što me stalno slijedi samo mi otežava situaciju – ispričala je Kendall i dodala da joj posao i putovanja daleko od kuće pomažu da ne misli stalno na kompliciranu obiteljsku situaciju.

JLP

Foto: JLP

Bruce Jenner i Kris vjenčali su se 1991., a raskid braka objavili su 2013., nakon 22 godine provedene zajedno. Bivši olimpijac nakon rastave počeo je sa svojom transformacijom u ženu, što je njegovoj bivšoj supruzi jako teško palo.

—> Kris Jenner: Osjećam se kao da je Bruce umro

Par je u braku dobio dvije kćeri – manekenku Kendall (19) i Kylie (17), a Bruce je sve te godine bio i očuh njenoj djeci iz braka s Robertom KardashianomKourtney (36), Kim (34), Khloe (30) i Robu Kardashianu (28).

Linker
23. travanj 2024 11:31