MALE TAJNE

Make-up trikovi za atraktivniji izgled

Tražite li male trikove za atraktivniji izgled?

Škicnite savjete vrhunskih vizažista koji će vam pomoći kako bi svaki dan izgledali lijepo i njegovano, piše portal She.hr.

1. Za veće oči Ako želite veće oči, onda nemojte koristiti tamna sjenila. Počnite s bazom boje kože, a zatim nanesite sjenilo koje je za nijansu ili dvije tamnije od baze. Prstima rasporedite boju prema obrvama.

2. Prekrijte bubuljice Kada pokušavate prikriti bubuljice, mrlje ili sitne bore odaberite boju koja će neutralizirati. Npr. korektor u boji naranče suprotstavlja se tamnim podočnjacima. Korektor blago zelene boje ublažit će crvenilo bubuljice. Za razliku od baze, korektori su uglavnom rađeni od pigmenata, stoga ne trebate nanositi puno.

3. Prikrijte umor U ovom slučaju izbjegavajte nanošenje baze. Umjesto toga koristite hidratantnu kremu, nakon čega primijenite olovku bež boje – ovo će prikriti bilo kakvo crvenilo oko vaših očiju.

4. Toplo hladno Naravno, ujutro je hladno u vašoj kupaonici, ali nemojte zagrijavati tuš kabinu. Topla voda u kombinaciji s hladnim, suhim zrakom stvara grubu i suhu kožu. Poslije brzog tuširanja osušite kožu te nanesite hidratantni losion.

5. Za glatke i mekane usne Evo tajne za glatke i mekane usne: upotrijebite svoju najbolju kremu za oči. No budite sigurni da sadrži hidratantnu formulu.

Izvor: She.hr

Linker
24. travanj 2024 08:17