JAMIE LYNN SPEARS

Maloljetna sestra Britney Spears postala mama

Jamie Lynn Spears, 17-godišnja mlađa sestra pjevačice Britney Spears, rodila je u četvrtak, oko 9 i 30 po lokalnom vremenu, djevojčicu Maddie Briann. Uz maloljetnu majku cijelo je vrijeme bio njezin dvije godine stariji zaručnik Casey Aldridge. Mala Maddie Briann, teška 3500 grama, svijet je ugledala u bolnici u gradiću McComb, četrdesetak kilometara udaljenom od njezinog rodnog grada Kentwooda.

Za vrijeme trudnoće mladoj Jamie, koja je u veljači uspjela završiti srednju školu, najveću potporu je pružala majka Lynn, dok su sestra Britney, tata Jamie i brat Bryan u McComb došli u srijedu kako bi bili uz nju.

Otkako je u prosincu prošle godine objavila da je trudna, Britneyina mlađa sestra odrekla se holivudskog razuzdanog života i smjestila u udobnost svoga doma u rodnom Kentwoodu u američkoj saveznoj državi Lousiani. Iako su američki tabloidi pisali da je vara, za oca svoga djeteta zaručila se u ožujku, a mladi je par nedavno kupio i kuću vrijednu 300 tisuća dolara u Libertyju u Mississippiju, gdje je Aldridge pohađao srednju školu.

Linker
25. travanj 2024 13:22