Instagram
RASPLAKALA SE USRED NASTUPA

Mariah Carey doživjela slom na pozornici

Poznata pjevačica održala je koncert u New Yorku, prvi od šest u sklopu All I Want For Christmas Is You: A Night of Joy and Festivity showa, a njen nastup bio je daleko od uobičajenog.

Mariah Carey (44) najprije je za vrijeme nastupa izgubila cipelu što ju je vidno smelo, a nakon što ju je pronašla svoje najpoznatije hitove izvodila je s crvenom cipelom u ruci.

Nakon toga, slavna se pjevačica rasplakala dok je pjevala svoj hit Hero iz 1993. godine. Cijelo je vrijeme brisala suze i nije mogla sakriti tugu, a iako se ne zna što je potaknulo suze, Mariah će ovo biti prvi Božić otkako se rastala sa suprugom Nickom Cannonom.

Nakon svega toga, Mariah se dogodila i nezgoda s mikrofonom i tada je odlučila prekinuti nastup. Nakon što joj je asistent pomogao riješiti problem, Mariah je ipak nekako uspjela nastaviti show.

To je bio prvi njen nastup nakon debakla na paljenju lampica u Rockefeller Centru u New Yorku početkom ovog mjeseca, a njeni obožavatelji i ovog su puta ostali pomalo zbunjeni i razočarani njenom izvedbom.

Pratite nas i na našoj Facebook stranici!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=668982026553253&id=617958814988908

Linker
12. travanj 2024 22:02