PRVI SINGL

Marinna u pohodu na glazbene top-liste

Pjesma ‘Nebitan’ prvi je singl pjevačice Marine Kristić , koja se pod imenom Marinna pojavila na hrvatskoj glazbenoj sceni. Također, ambiciozna pjevačica izbacila je i englesku verziju pjesme (‘Where is your love’) za koju je tekst napisala s Munom Saleh, autoricom iz New Yorka. Zagrebačka pjevačica promovirala je pjesmu u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, a u emisiji komentirao i Brandon iz Velikog brata, proslavljen izrekom ‘Nebitan si’.

– Drago mi je da su ljudi prepoznali energiju koju sam pokazao i da su riječi poput ‘nebitan si’ doprle do njih. One možda zvuče jednostavno, ali djeluju dosta olakšavajuće na čovjeka. Ako je netko nebitan, onda je stvarno nebitan – kazao je Brandon u eteru Narodnog, blagoslovivši ideju da Marinna pjesmu nazove tom frazom.

– Drago mi je da se to događa, nemam ništa protiv. Jedva čekam da čujem, stavite mi na Facebook, baš me interesira – euforičan je bio najkontroverzniji stanovnik kuće Velikog brata.

­­

Brandonove riječi, Marinna je dočekala s oduševljenjem te priznala da je fraza ‘nebitan si’ savršeno legla u kostur teksta, dok su stvarali pjesmu.

Muziku, tekst i aranžman za pjesmu napravio je Marinnin brat Davor Kristić Dacho, koji trenutno surađuje sa jakim glazbenim imenima kao što su Nina Badrić, Massimo Savić, i mnogi drugi. Miks i mastering napravio je poznati hrvatski producent Dražen Kvočić Dash, koji je pjesmu, iako ona stilski ulazi u house izričaj, uspio uz jaku vokalnu izvedbu Marinne prilagoditi široj publici s jednim ciljem: podsjetiti sve na ljetna uzbuđenja, plesne podije, ljubavne avanture i sve ostalo zbog čega volimo ljeto.

­

­

Linker
20. travanj 2024 16:41